Koti Mediatiedot

Mediatiedot

Valta & Vastuu [V & V] on uudenlainen C-suiten kohtaamispaikka. Se on perinteisen ammattilehden ja verkkofoorumin yhdistelmä, jossa paneudutaan vallan ja päätöksenteon, hyvän hallinnon, yritys- ja yhteiskuntavastuun sekä talouden ja toiminnan johtamisen, kehittämisen ja riskienhallinnan ajankohtaisiin asioihin.

V & V on suunnattu yksityis- ja julkissektorin hallitusten ja ylimmän johdon työtä tukeville ammattilaisille, joita kutsutaan usein C-suiteksi, C-alkuisten englanninkielisten titteleiden (esimerkiksi CFO, CIO, CSO) takia. C-suite työskentelee yleensä yksin, sillä tukitoimet hoidetaan isoissakin organisaatioissa vähällä väellä. V & V -foorumilla ammattilaiset voivat jakaa alansa uusinta tietoa kollegojen kanssa eri puolilla maailmaa. Kielenä käytetään suomea ja englantia, joka on tieteen ja tutkimuksen globaali kieli.

V & V -sisällön – kolumnit, artikkelit ja vlogit – tuottavat asiantuntijat ja tutkijat, jotka työskentelevät aihepiirinsä vastuutehtävissä yrityksissä, yliopistoissa tai muissa tutkimus- tai julkisorganisaatioissa Suomessa ja ulkomailla. Sisällöstä toivotaan vertaispalautetta ja vilkasta keskustelua.

Kahdeksan kertaa vuodessa julkaistaan perinteistä aikakausilehteä vastaava sisältökokonaisuus: tekstiä, kuvia ja liikkuvaa kuvaa. Numeroiden välillä V & V -sivuilla ilmestyy ajankohtaisia uutisia ja kolumneja.

Palaute ja ehdotukset kiinnostavasta sisällöstä ovat tervetulleita. Myös uusia sisällöntuottajia mahtuu verkostoomme. Twiittaa kommenttisi osoitteella @valtajavastuu, tunnuksella #valtajavastuu tai lähetä postia osoitteeseen info@vvoy.fi.

Valta & Vastuu -vuosikerta alkaen 30€ / lukija.

Kahdeksan kertaa vuodessa tuotetaan printtiaikakausilehteä vastaava sisältökokonaisuus.

Lisäksi julkaisemme vlogeja, ajankohtaisia uutisia ja kolumneja sekä lukijoiden kannanottoja ja kommentteja.

Valta & Vastuun sisällön tuottavat lehden teemoihin erikoistuneet huippuasiantuntijat ja journalistit.

2017

  1. Marras-joulukuu: Tämä on Valta & Vastuu

2018

  1. Tammi-helmikuu − 15.2.
  2. Maaliskuu-helmikuu − 5.4
  3. Touko-kesäkuu − 19.6.
  4. Elokuu − 17.8.
  5. Syyskuu − 21.9.
  6. Lokakuu − 26.10.
  7. Marraskuu − 23.11.
  8. Joulukuu − 28.12.

Ota yhteyttä ja kysy ilmoitusmyynnistä. Ilmoitusmyynti aloitetaan tarjonnan perusteella.