Koti Mediatiedot

Mediatiedot

Valta & Vastuu [V & V] on uudenlainen C-suiten kohtaamispaikka. Se on perinteisen ammattilehden ja verkkofoorumin yhdistelmä, jossa paneudutaan vallan ja päätöksenteon, hyvän hallinnon, yritys- ja yhteiskuntavastuun sekä talouden ja toiminnan johtamisen, kehittämisen ja riskienhallinnan ajankohtaisiin asioihin.

Valta & Vastuu -foorumilla on julkaistu viisi numeroa, joista ensimmäinen (numero 1/2017) joulukuussa 2017 ja viimeinen (numero 4/2018) 17.8.2018.

V & V on suunnattu yksityis- ja julkissektorin hallitusten ja ylimmän johdon työtä tukeville ammattilaisille, joita kutsutaan usein C-suiteksi, C-alkuisten englanninkielisten titteleiden (esimerkiksi CFO, CIO, CSO) takia. C-suite työskentelee yleensä yksin, sillä tukitoimet hoidetaan isoissakin organisaatioissa vähällä väellä. V & V -foorumilla ammattilaiset voivat jakaa alansa uusinta tietoa kollegojen kanssa eri puolilla maailmaa. Kielenä käytetään suomea ja englantia, joka on tieteen ja tutkimuksen globaali kieli.

V & V -sisällön – kolumnit, artikkelit ja vlogit – ovat tuottaneet asiantuntijat ja tutkijat, jotka työskentelevät aihepiirinsä vastuutehtävissä yrityksissä, yliopistoissa tai muissa tutkimus- tai julkisorganisaatioissa Suomessa ja ulkomailla. Vaikka uutta sisältöä ei enää julkaista, vanhoja juttuja on mahdollista kommentoida vuoden 2018 loppuun saakka.

Twitterissä @valtajavastuu jatkaa 30.9.2018 saakka, sen jälkeen ex-päätoimiottaja Taina Kivelän kommentit löytyvät vain tililtä @juttutalo.

Valta & Vastuu -vuosikerta alkaen 30€ / lukija.

Valta & Vastuu -foorumilla on julkaistu viisi printtiaikakausilehteä vastaavaa numeroa, joista ensimmäinen joulukuussa 2017 ja viimeinen 17.8.2018.

2017

  1. Marras-joulukuu: Tämä on Valta & Vastuu

2018

  1. Tammi-helmikuu − 15.2.
  2. Maaliskuu-helmikuu − 5.4
  3. Touko-kesäkuu − 19.6.
  4. Elokuu − 17.8. julkaisun viimeinen numero

Ota yhteyttä ja kysy ilmoitusmyynnistä. Ilmoitusmyynti aloitetaan tarjonnan perusteella.